14.10.2018 Puhis Bears – RT-Kiekko

Puhis Bears – RT-Kiekko 8-7: RT-Kiekko ei onnistunut ryöstöretkellä Salmisaaressa!

Viikon kohokohta eli Sunday Night Hockey pelattiin normaalista poiketen Salmisaaren Urheilupyhätössä.

Ennen peliä olivat osaavat RT scoutit käyneet tutustumassa vastustajaan: ”Niillä on alle kaksi ketjua pelaajia!”. RT suoritti vielä viime hetken kokoonpanomuutokset ennen siirtymistä Salmisaareen.

Ensimmäinen erä menikin käsikirjoituksen mukaan. Rennolla jalalla peliin lähtenyt RT oli hyvin mukana pelissä ja käytti annetut maalipaikat tehokkaasti hyväkseen. Erityismainintana Toni Kaurahalmeen hieno nosto etuyläkulmasta maalin kattoon ja Mika Savolaisen onetimer lättysyötöstä. Upeita suorituksia. Ensimmäinen erä RT:lle puhtaasti 0-4.

Toiseen erään vastustaja luisteli uudella ilmeellä. RT ei päässyt kahden miehen karvauksesta irti ja pian peli olikin jo tasan 4-4. RT iski sisuuntuneena 4-5 johtoon, jonka Puhis kuitenkin tasoitti nopeasti. Erän loppu oli selkeästi RT:n ja erätauolle luisteltiin kahden maalin johdossa 5-7.

Kolmannessa erässä RT:n golfilla kehitetty luistelukunto ei enää kantanut, eivätkä hätäiset purut yltäneet siniviivan toiselle puolelle. Vääjäämättömästi Puhis kiri rinnalle ja lopulta ohi. RT koetti lopussa vielä ilman maalivahtia kahden miehen ylivoimalla tasoittaa peliä, mutta pisteet jäivät kuitenkin Salmisaareen lukemin 8-7.

RT-tähdet:

💫💫💫 Mika Savolainen: 3+1
💫💫 Jouni Kolppanen: 0+4
💫 Eetu Tyster: 34 torjuntaa ja piti meitä pystyssä varsinkin toisen erän mustina hetkinä 19 torjunnalla

Tilastot:
http://www.tilastopalvelu.fi/…/gamer…/report/gamereport.php…