28.10.2018 RT-Kiekko – OKK

RT-Kiekko – OKK 15-3: Pasi Salmela takoi kaikkien aikojen piste-ennätyksen kotiluolassa!

RT-kiekko putsasi pöydän ja vei täydet pisteet OKK:lta sunnuntai-illan kohtaamisessa Nordiksen luolassa. Tahtipuikkoa heilutti illan ykkössentterinä uurastanut Pasi Salmela, joka leipoi joukkueen uudeksi yhden ottelun piste-ennätykseksi maagiset 6+6 lukemat.

Ensimmäisen erän alkumetreillä oli pienoista haparointia syötöissä, mutta erän edetessä saatiin nähdä jo parit oivalliset lätyt lapaan. Ajassa 4.38 Aleksi Rotkon ujo veto viivalta löysi tiensä verkon perukoille. Ja ajassa 6.17 lennätti Rotko jo toisen kerran limpun verkkoon, kapteeni oli selkeästi liekeissä. Tämän jälkeen kyseiselle roviolle ilmaantui sankoin joukoin pelimiehiä lämmittelemään ja kantoivat oman kortensa liekkeihin. Erä puhtaasti RT:lle 4-0.

Toisen erän RT aloitti painostuksella ja OKK:n oli tuskaisaa päästä pois omalta alueeltaan. Erän alkuun RT:n ukot suorittivat syöttöharjoituksen käyttäen hyväksi ylivoiman. Erä jatkui letkeässä maalitehtailussa ja ajassa 26.31 maalivahti Miro Ristimäki ja Kim Ruokonen avasivat Janne Jääskeläiselle tekomestan, josta Kuopion virtuoosi kylmän rauhallisesti sijoitti pelivälineen ohi veskarin. Erätauolle siirryttiin tulostaulun näyttäessä lukemia 11-1.

Kolmannessa erässä kotijoukkuetta alkoi ilmeisesti kiinnostaa, joko toimitsijapuolella on virvokkeet nautittu. Tätä tultiinkin ihmettelemään oikein kahden pelurin voimin, jolloin OKK pääsi kaventamaan tilanteeksi 11-2. Ilta päättyi lukemiin 15-3 ja myhäilevä koutsi kiitteli pelisuorituksesta. Kehotti kuitenkin samaan hengenvetoon pitämään takin kiinni, sillä jo 31.10 vastaan luistelee Team Pappa.

RT-tähdet:
🌟🌟🌟 Pasi Salmela: 6+6, yhden ottelun piste-ennätys
🌟🌟 Miro Ristimäki: maalivahdin paikalta 0+3!
🌟 Urpo Karesniemi : ansaittu tähti, kun muita tilastomerkintöjä ei tullut

Tilastot:
http://www.tilastopalvelu.fi/…/gamer…/report/gamereport.php…