19.1.2023 Senioreille nitrot väärään kurkkuun

Nitro-Team – RT-Kiekko S50 6-1

RT-Kiekon S50-joukkueen matkapeli Vihdin Nummelaan näkyi kokoonpanossa, sillä otteluun Nitro-Teamia vastaan saatiin kasaan vain kaksi kentällistä ikämiehiä. Jo jäähalliin astuttaessa vajaa miehistö kalpeni, sillä kaukalon koko lähenteli jääpallokentän mittoja. Kapteenivalmentaja Aleksi Rotkon ohjeet peliin olivat selvät. Oman pään puolustamisen kautta nöyrällä ”noppavitosella” lähdettiin pitämään hauskaa. 

Aivan alusta alkaen tiivistä oman pään maalinedustan pelaamista ei muistettu ja kotijoukkue Nitro-Team karkasi kymmenessä minuutissa 3-0-johtoasemaan Arto Lindroosin puhtaalla hattutempulla. Ensimmäisen erän lopulla nähtiin vielä kaksi maalia. Kapteeni Rotkon nousu maalille tuotti tulosta ja hän pääsi tälläämään 3-1-numerot ajassa 13:43 Kari Kuittisen ja Mika Savolaisen syötöistä. Illan tehomies Lindroos kuittasi kuitenkin vielä erän lopussa Nitro-Teamin 4-1-johtoon.

Kaksi viimeistä erää olivat tasaisia ja maalipaikkoja syntyi molemmille joukkueille. Viimeistelyssä onnistui kuitenkin vain Nitro-Team. Kotijoukkueen tehomiehet olivat tällä kertaa RT-Kiekon vajaamiehiselle kokoonpanolle liikaa. Lindroos keräsi tehot 5+0 ja pelinrakentajana kunnostautui Mika Kytövaara tehoilla 1+4.