14.3.2023 Seniorit palasivat voittokantaan

RT-Kiekko S50 – Keskarit HC 7-2

RT-Kiekon S50-ikämiesjoukkue kokosi itsensä ja palasi voittokantaan kotiottelussa Klaukkalan Keskareita vastaan. Hymy huulilla ja otsakurtut sileinä kaukalossa viilettävä KlaKe oli liikkeellä kymmenen konkarin voimin ja kotijoukkue oli saanut jalkeille yhden pelaajan enemmän. Luvassa oli tasaista vääntöä ja revanssihenkeä, sillä Keskarit veivät edellisen ottelun nimiinsä kuukautta aikaisemmin.

RT-Kiekko avasi peliä tyylikkäästi Ilmatar Areenan suuressa kaukalossa ja hallitsi vahvasti kiekollisempana joukkueena kenttätapahtumia läpi ottelun. Ykköskentässä Ari Näätänen raatoi ja taisteli tilaa kuin raivo härkä vapauttaen tilaa hyvällä pelipäällä olleille Mika Savolaiselle ja Saku Harjunpäälle. Harjunpää (1+3) ja Savolainen (3+1) kiittivät työjuhtaa ja toimivat ottelun päälliköiden osassa sekä RT-Kiekon 7-2-voiton pääarkkitehteina.

Illan kauneimmasta osumasta vastasi kakkosvitjan Kari Kuittinen, joka sai ohjata toisen erän alussa Savolaisen tarjoamasta syötöstä 4-2-numerot rystyltä ”lapa jäässä” -tyylillä tyhjään maaliin. Tämä osuma muodostui ottelun kulminaatiopisteeksi ja toisen erän päätteeksi johtonumerot olivat jo 6-2 RT-Kiekon hyväksi.

RT-senioreiden huolellinen ja pitkäkestoinen peruskuntoharjoittelu alkaa näkyä joukkueen otteissa, mutta löytyikö kevätvire sittenkin liian myöhään? Joukkueella on jäljellä enää kaksi sarjaottelua ja ero sarjakärkeen on venynyt tavoittamattomaan 16 pisteeseen.