15.12.2018 Ajokoirakiekko HC – RT-Kiekko

Ajokoirakiekko HC – RT-Kiekko 4 – 11: Paluu voittokantaan

RT-Kiekko pelasi viikonloppuna harvinaisen lauantai-illan prime time -ottelun Hartwall Arenan harjoitushallissa. Ennen ottelun alkua kiersi huhu, jonka mukaan tontille oli saapumassa myös yli 10-tuhatpäinen yleisö. Joukkueen harmitukseksi, tai helpotukseksi, muutamaa kenties eksynyttä lukuun ottamatta suurin osa yleisöstä pakkautui yläkerran pääareenalle katsomaan Nightwishin keikkaa.

Itse ottelu oli RT:n näytöstä alusta loppuun saakka. Vaikka Ajokoirakiekko karkasikin ensimmäisessä erässä kahdesti maalin johtoon, oli RT:llä selvästi homma hanskassa ja hanskatkin tukevasti käsissä. Toisessa erässä lukemattomat maalintekopaikat alkoivat viimein kantaa hedelmää, ja erän loppuun mennessä taululle olikin jo taottu varman oloiset 2-5-lukemat. Erän lopussa koettiin myös sykähdyttävä hetki, kun Jarkko Peltola iski kiekon puolustajan paikalta kaksi kertaa reppuun 32 sekunnin välein.

Kolmannessa erässä RT kiihdytti tahtia entisestään, ja Ajokoirakiekon kolmas maalikin kuitattiin heti 7 sekunnin jälkeen keskialoituksesta. Ottelu päättyi lopulta RT:n 4-11-voittoon, mutta ilman erinomaisesti pelannutta vastustajan maalivahtia (55 torjuntaa) lukemat olisivat saattaneet olla vieläkin selvemmät.

RT-tähdet:
⭐⭐⭐ Mika Savolainen: Mika nousi syöttöpisteellään RT-Kiekon kaikkien aikojen pistepörssin kärkeen.
⭐⭐ Jarkko Peltola: Kaksi maalia yhteen vaihtoon ja muutenkin terävää tekemistä.
⭐ Jari Miettinen: Uhrautuvaa maalintekoa takalistoa apuna käyttäen.

Tilastot:
http://www.tilastopalvelu.fi/…/gamer…/report/gamereport.php…