7.3.2019 Ice Tigers – RT-Kiekko

Ice Tigers – RT-Kiekko 2-7: RT varmisti kotiedun sijoituspeleihin

Kauden viimeinen runkosarjaottelu päättyi RT-kiekon selviin voittolukemiin maalein 2-7. RT-kiekko varmisti voitolla kotiedun kauden päättäviin play off peleihin. Runkosarjan voitti Puhis Bears 31 pisteellä hävittyään vain yhden ottelun. RT sijoittui 24 pisteellä neljänneksi pisteen ennen sijoitusotteluissa vastaan asettuvia Kiekkohärkiä.

RT oli hereillä heti ottelun alusta alkaen ja Sampo Oksama sivalsi 0-1 lukemat omasta reboundistaan jo ajassa 02:10. Elämänsä RT vireeseen noussut Jari Miettinen kuritti jäätiikereitä jo seuraavassa vaihdossa terävällä rannelaukauksella ja numerot tulostaululla olivat 0-2. Vauhdikkaan alun jälkeen peli tasaantui ja erän lopulla Ice Tigers pääsi kaventamaan numerot 1-2:een Markus Tuurin istuessa jäähypenkillä.

RT aloitti toisen erän unisena ja Ice Tigers tasoitti pelin ajassa 15:48. Viisi minuuttia myöhemmin Jari Miettinen osui jälleen. Mies kiiti vasemmassa laidassa kuin orivarsa kevätlaitumella ja kiitti Pekka Saarisen namupassista millimetrintarkalla alanurkkalaukauksella. Toisen erän loppu pelattiin johtomaalin jälkeen RT-kiekon hallinnassa ja erätauolle siirryttiin turvallisessa 2-6 johdossa. Illan toisen maalinsa iski Sampo Oksama ja erän päätteeksi Pasi Salmela osui kahdesti.

Viimeinen erä oli enää kuriositeetti. Pasi Salmela kiirehti erätauolla kaukalopallon pariin ja pyysi joukkuetta hoitamaan pisteet kotiin. Pekka Saarinen otti viestin tosissaan ja napautti loppunumerot 2-7 etuylänurkkaan voimalla, joka lennätti maalin katolla olleen juomapullon maata kiertävälle radalle.

RT-tähdet:
⭐️⭐️⭐️ Jari Miettinen: vakuuttavaa peliä kauden komeetalta. Samppanjalasin korkuinen millintarkka voittomaali alanurkkaan.
⭐️⭐️ Sampo Oksama: myönteinen vastaus kosintaan näkyi kentällä. 2+1.
⭐️ Eetu Tyster: Mies, joka osaa näyttää tunteensa piti viimeisenä lukkona. 28 torjuntaa.

Tilastot:
http://www.tilastopalvelu.fi/…/gamer…/report/gamereport.php…