3.3.2019 RT-Kiekko – HC Pipot/blue

RT-Kiekko – HC Pipot/blue 17-2

Oudot ottelut saivat jatkoa Nordiksella, kun RT vei haluttomalta HC Pipot/blue -joukkueelta pipot päästä.

Ottelun alku veti vertoja taannoiseen otteluun, jonka RT aloitti ilman maalivahtia. Tällä kertaa tuomarit epäonnistuivat hallille saapumisessa, ja peli päätettiin uuvuttavan pitkän alkulämmittelyn päätteeksi lopulta aloittaa ilman heitä, kun RT:n seuralegenda Mika Lautanala vaihtoi valokuvaajan roolinsa varatuomarin rooliin, sitoi luistimet jalkaansa ja laittoi pelin käyntiin.

Ensisekunneista alkaen kävi selväksi, että Pipoilla ei ollut tällä kertaa lainkaan pelihaluja, niin aneemista heidän tekemisensä oli. Kuuden ja puolen minuutin jälkeen tilanne oli 5-0. Siinä vaiheessa, kun oikeat tuomarit viimein saapuivat hallille, oli tilanne jo 7-1 ja peli käytännössä ohi.

Toinen erä alkoi pelin ollessa 13-1. RT laittoi parhaan kykynsä mukaan maalieroa kuntoon, koska sillä saattaa olla vielä merkitystä playoff-ottelujen kotietua ajatellen.

Tilanteessa 17-2 vastustaja poistui viipymättä koppiin, mutta tuomarit eivät tunteneet harrastekiekon erikoisuuksia vaan kehottivat joukkueita jatkamaan ottelua.
Toinen erä päättyi tilanteessa 20-2, mutta ottelun viralliseksi tulokseksi jäi 17-2, sillä toisella erätauolla tuomaritkin muistivat ns. 15 maalin säännön.

Kolmatta erää ei pelattu.

RT-tähdet:
⭐️⭐️⭐️ Mika Lautanala: Loistavaa tuomarityöskentelyä lyhyellä varoitusajalla
⭐️⭐️ Eetu Väänänen: 4+3 pakin paikalta
⭐️ Markus Tuuri: 1+4 ilman tuuria

Tilastot:
http://www.tilastopalvelu.fi/…/gamer…/report/gamereport.php…