31.10.2018 Team Pappa / EPS – RT-Kiekko

Team Pappa / EPS – RT-Kiekko 4-3: RT koki kirvelevän tappion Leppävaaran myöhäisillassa!

RT-Kiekko lähti eilen tavoittelemaan kauden ensimmäistä kahden ottelun voittoputkeaan. Takin napit oli laitettu sunnuntain murskavoiton jälkeen tiukasti kiinni, ja kopissa vallitsikin harvinaisen keskittynyt tunnelma ennen ottelua.

Keskittyminen ei kuitenkaan heijastunut jäällä tapahtuvaan toimintaan ainakaan positiivisessa mielessä, vaan kiekot pomppivat ja syötöt napsuivat vastustajan lapaan läpi ottelun. Huonoa jäätäkään ei yksin käy syyttäminen, sillä ainakaan vastustajan otteisiin Leppävaaran perunapellolla pelaaminen ei tuntunut vaikuttavan.

Maaleja syntyi kuitenkin tasatahtiin, ja toisessa erässä RT onnistui karkaamaan jo 2-3-johtoonkin. Team Pappa / EPS kampesi itsensä kuitenkin ensin tasatilanteeseen ja sitten johtoon. Viimeisessä erässä maaleja ei nähty, ja lopun kovasta yrityksestä ja parista hyvästä maalipaikasta huolimatta RT ei saanut peliä väännettyä enää tasoihin, vaan pisteet jäivät Leppävaaraan.

RT-tähdet:
🌟🌟🌟 Urpo Karesniemi: RT:n luunkova teräsvaari avasi pistetilinsä toimittamalla kiekon viivalta maalille vaikuttavalla laukauksella, josta syntynyt rebound-kiekko kaavittiin maaliin.
🌟🌟 Ossi Lehtelä: Ossi jatkoi ennakkoluulottomalla ja rohkealla peliesityksellä hienoa tulokaskauttaan, ja pohjusti ottelun ainoan ylivoimamaalin etevällä syötöllään.
🌟 Eetu Tyster: Eetu otti monta tärkeää koppia ja tarjosi omalta osaltaan RT:lle viimeiseen asti mahdollisuutta voittaa ottelu.

Tilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/…/gamer…/report/gamereport.php…