11.11.2018 RT-Kiekko – Sorry

RT-Kiekko – Sorry 9-0: RT jatkoi väkeviä esityksiä kotiluolassaan!

On varmasti liian aikaista todeta, mutta todetaan kuitenkin, että Nordiksen harjoitushallista on kehkeytymässä vierasjoukkueille aitiopaikka todellisten painajaisten näkemiselle ja kokemiselle. Suurin syy tähän on se, että RT-Kiekko on pystynyt pelaamaan jo peräti kahdessa perättäisessä kotiottelussaan ehjät ja energiset 45 minuuttia. Nämä maalierolla 24-3.

Tällä kertaa jyrän alle jäi Nordiksen sunnuntaikamppailussa Sorry, joka pyrki sinnittelemään kyydissä ja saikin muutaman vaarallisen maalipaikan luotua. RT:n liike ja peli-ilo oli tässä ottelussa kuitenkin omaa luokkaansa, ja joukkue vyörytti tasaisesti kolmella kentällisellä jatkuvasti pelin Sorryn päätyyn. Coach Aleksi Rotkon mukaan ”tällaisella pelillä kyetään haastamaan tässä sarjassa kaikki”, ja suuri haaste onkin saman peli-ilmeen ottaminen mukaan vieraspeleihin.

Ottelun maalit ladottiin eräkohtaisesti lukemin 4-0, 1-0, 4-0. RT:n kokonaisvaltaista pelinhallintaa kuvaa hyvin se, että tehopisteitä kertyi yhteensä 12 pelaajalle. Maalilla Eetu Tyster pelasi hienon nollapelin, vaikka Sorry yrittikin lopussa kaikkensa nollan murtamiseksi.

RT-tähdet (joita olisi voinut jakaa jokaiselle RT:n pelaajalle):
🌟🌟🌟 Jari Miettinen: ”Metu” pelasi oivallisen ottelun, jonka huippukohtina mm. maaliin johtanut namupassi Pekka Saariselle sekä irtokiekon haukkamainen metsastäminen ja pakottaminen maaliin maalivahdin patjan alta.
🌟🌟 Eetu Tyster: Eetu torjui vuorenvarmasti ja selvitti lopussa tiukatkin tilanteet nollapelin kiilto silmissään.
🌟 Osku Saarensilta: Osku tarjosi yleisölle kentän kummassakin päässä mainion esityksen, joka huipentui ammattimaiseen rystyohjausmaaliin Pekan syötöstä.

Tilastot:
http://www.tilastopalvelu.fi/…/gamer…/report/gamereport.php…