19.11.2018 Tavastia Pharmi – RT-Kiekko

Tavastia Pharmi – RT-Kiekko 3-3: RT ja Tavastia tasapisteisiin Tapiolassa

Alkuasetelmat povasivat tasaväkistä ottelua sunnuntai-illalle, sillä joukkueet olivat pisteen päässä toisistaan sarjataulukossa. Kotijoukkue oli tehnyt kaikkensa RT:n keskittymisen horjuttamiseksi, sillä hallilta ei ollut löytyä pukukoppia RT:n käyttöön. Lopulta Bluesin B-junioreilta vallattiin tilat varttia ennen pelin alkua.

Kaksi ensimmäistä erää olivat tasaista vääntöä, jossa vauhti ei päätä huimannut. Torjuntavastuussa ollut Eetu Tyster piti RT:n maalin puhtaana erityisesti ensimmäisen erän tulituksessa. RT:n vastaiskut pysähtyivät kotijoukkueen maalivahdin hyppysiin. Kolmanteen erään lähdettäessä tilanne oli tasan 0-0.

Kolmannessa erässä molemmat joukkueet pääsivät maalin makuun. Tavastia siirtyi 1-0 johtoon erän alussa, mutta hyvään vireeseen päässyt tutkapari Pekka Saarinen – Jari Miettinen tasoittivat pelin ajassa 35:19. Tavastia pääsi tämän jälkeen jo kahden maalin johtoon, mutta toisena sentterinä uurastanut Jouni Kolppanen nosti ajassa 37:41 RT:n maalin päähän hienolla alanurkkalaukauksellaan.

Tasoitusmaali syntyi viisi minuuttia ennen päätössummeria alivoimalla. Eetu Väänänen veivasi itsensä väkisin läpi Tavastian puolustuksen, mutta ei onnistunut viimeistelyssä. Mies ei antanut periksi vaan kaivoi maalivahdin torjuman kiekon päädystä ja jakoi sen maalin eteen takamiehelle. Jarkko Peltola ei enää erehtynyt ja miehen one timer painui verkon perille viisi minuuttia ennen päätössummeria.

RT-tähdet:
🌟🌟🌟 Jarkko Peltola: ratkaisumaali ja syöttö 3-2 kavennusmaaliin toivat pisteen RT-kiekolle.
🌟🌟 Jouni Kolppanen: kahden sentterin pelissä toinen työjuhta, joka kavennusmaalillaan nosti RT:n peliin mukaan ratkaisuhetkillä.
🌟 Mika Savolainen: viikon vauvauutisen tuoja istui jäähypenkillä tasoitusmaalin aikana ja herätti joukkueen taistelemaan pisteen varpajaisissa juhlittavaksi.

Tilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/…/gamer…/report/gamereport.php…