25.11.2018 RT-Kiekko – GV-Hockey

RT-Kiekko – GV-Hockey 3-2: RT-Kiekolle täysi pistepotti kotiluolassa sunnuntaina!

RT:n vieraaksi Nordiksen monttuun saapui GV-Hockey. Ottelusta odotettiin tasaväkistä ja vähämaalista, olivathan joukkueet ennen peliä sarjataulukossa peräkkäin samalla pistemäärällä.

Ensimmäinen erä pelattiin juuri odotusten mukaan. Kumpikaan joukkue ei oikein päässyt vaarallisille tekopaikoille. Pelin painopiste pysyi keskialueella ja nurkissa. Kuin varkain GV siirtyi kuitenkin 1-0-johtoon. Erän lopussa RT:n Jouni Kolppanen pääsi tasoittamaan tasaisen erän lukemiksi 1-1.

Toisen erän alku meni ensimmäisen erän käsikirjoituksen mukaan. Tasaista vääntöä molemmin puolin ilman maaleja. Erän loppupuolella alkoi Toni Kaurahalme -show. RT siirtyi Tonin kahden maalin turvin 3-1-johtoon, joka kuitenkin kaventui nopeasti toisen maalin jälkeen lukemiin 3-2.

Kolmannessa erässä GV-Hockey koetti vimmatusti päästä tasoihin pelaten hetken jopa kahden miehen ylivoimalla. RT:n pelaajat taistelivat ja blokkasivat vetoja. Lopusta piti huolen maalivahti Miro Ristimäki, jolle merkittiin viimeiseen erään 13 torjuntaa.

Pisteet RT-Kiekolle lukemin 3-2 ja samalla kolmas kotivoitto putkeen.

RT-tähdet:

⭐️⭐️⭐️ Toni Kaurahalme
Kaksi maalia ja muutenkin pirteällä pelipäällä

⭐️⭐️ Miro Ristimäki
Oli 27 torjunnalla puolustuksen viimeinen lukko

⭐️ Jouni Kolppanen
1+1 ja hyvää pelaamista hyökkäys- ja puolustuspäässä

Tilastot:
http://www.tilastopalvelu.fi/…/gamer…/report/gamereport.php…