1.3.2020 RT-Kiekon uudet nettisivut julkaistu

Tervetuloa uusille nettisivuillemme!

RT-Kiekko on taklannut käyttöön uudet nettisivut, joiden osoite on nyt nasevasti rt-kiekko.fi. Verkkosivujen ulkoasu ja rakenne on täysin uudistettu. Sivuston suunnittelussa ja toteutuksessa on pyritty huomioimaan selkeä navigaatio ”kaukalossa” ja helppokäyttöisyys erilaisilla laitteilla. 

Uusimmat uutiset löydät Ajankohtaista-osiosta ja sarjatilanne päivittyy reaaliajassa Sarjataulukot ja tilastot -osioon. Lisäksi näiltä sivuilta löydät muuta tietoa RT-Kiekon toiminnasta ja joukkueen historiasta.

Toivomme, että uudet verkkosivumme palvelevat harrastejääkiekosta kiinnostuneita sivuvieraitamme entistä paremmin. Sivustoa päivitetään jatkuvasti, joten otamme mielellämme vastaan myös palautetta. Palautetta ja ideoita voi lähettää osoitteeseen web@rt-kiekko.fi

Pitkä päätyyn ja surffaamaan!