12.3.2020 Kausi paketissa – loppukauden ottelut ja turnaukset peruttu

RT-Kiekon sarjakausi päättyi koronaviruksen takia sarjan keskeyttämiseen, kuten ympäri maailman toistaiseksi lähes kaikkien jääkiekkosarjojen osalta on päätetty. Suomen Jääkiekkoliitto antoi asiasta tiedotteensa myöhään torstai-iltana 12.3.2020. Ohessa linkki tiedotteeseen: http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/4648-koronavirus-lopettaa-jaakiekkoliiton-alaisten-sarjojen-kauden-myos-alle-16-ja-17-vuotiaiden-kotimaan-maaottelut-peruttu

Päätös on harmillinen, mutta ennen kaikkea ymmärrettävä. Samalla RT-Kiekko on päättänyt perua kevään RT-Cupin, joka oli tarkoitus pelata maaliskuun lopulla Helsingissä. Turnaus pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan syksyllä. Lisäksi jo aiemmin on vahvistettu, että Pohjois-Italian turnaus, johon RT-Kiekko oli ilmoittautunut, on siirretty tulevaisuuteen. Joukkue jatkaa toistaiseksi oman harkintansa mukaan harjoittelua siihen asti, kunnes jäähallit suljetaan.

Vaikka kausi päättyikin todelliseen antikliimaksiin playoff-pelien kynnyksellä, RT-Kiekon kausi oli pelillisesti ja sarjamenestyksen osalta paras moneen vuoteen. Ennen kaikkea RT-Kiekko haluaa kiittää kaikkia faneja ja yhteistyökumppaneita kuluneesta kaudesta, jatketaan samalla tunteella ja tekemisen meiningillä taas ensi kaudella!