28.10.2020 RT-Kiekko palautettiin takaisin maan pinnalle

Team Pappa / EPS – RT-Kiekko 8-1

RT-Kiekko lähti keskiviikkoillan vierasotteluun voittoputkessa ja sunnuntain 10-0-maali-ilottelun euforiassa. Vastaan Leppävaaran Warrior Areenalla luisteli EPS:n seniorit, Team Pappa. RT:llä tosin oli kokoonpanossa enemmän pappaikäisiä kuin vastustajalla.

Ensimmäiset erät ovat yleensä pahoja RT:lle. Niin nytkin. Ainoa, joka oli hereillä, oli verraton maalivahtimme Eetu Tyster, joka yksinään piti RT:n mukana pelissä. Ensimmäinen erä meni 1-0 kotijoukkueelle. RT pääsi Tysterin laskemien hengähdystaukojen perusteella vain kaksi kertaa vastustajan puolustusalueelle.

Toisessakaan erässä RT:n peli ei auennut sen paremmin kuin ensimmäisessä. Pöytäkirjaan merkittiin vastustajalle 4 maalia ja molemmille yhdet rangaistukset. Peliä kuvasti se, ettei edes ehditty rikkoa vastustajan peliä, ja vaikka oltaisiin ehditty, varottiin päästämästä Pappojen taitavaa joukkuetta ylivoimalle.

Kolmannessa erässä Saku Harjunpää jatkoi maaliputkeaan kaventamalla pelin 5-1:een. Se jäi kuitenkin RT:n viimeiseksi tilastomerkinnäksi. Team Pappa iski viimeiseen erään kolme maalia ja otti pari jäähyä. RT ei saanut ylivoimallakaan aikaan kunnollisia tilanteita.

RT:n esitys oli heikko, ja pelaajavalmentaja Aleksi Rotkon mukaan ei olla näin huonosti pelattu vuosiin. Hän ihmetteli, että porukka jaksaa lähteä myöhään arki-iltana peliin, mutta yritys jää kuitenkin puolitiehen. Sille ei voi mitään, jos vastustaja on parempi, mutta jatkossa pitää pystyä parempaan tsemppiin.

RT-tähdet:

*** Eetu Tyster: Tilastojen 24 torjuntaa eivät vastanneet pelitapahtumia, oikea lukema oli pikemminkin 42

** Janne Seeste: Asiallista ja varmaa tekemistä joukkueen takalinjoilla

* Saku Harjunpää: Maaliputki jatkui

Tilastot: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/game/?season=&gameid=27133&lang=fi