1.11.2020 GV-Hockey jäi maaleitta – RT korjasi pisteet

RT-Kiekko – GV-Hockey 2-0

RT-Kiekko ja sipoolainen GV-Hockey kohtasivat sunnuntai-illan harrasteliigakierroksella RT:n kotiluolassa Nordiksella. GV-Hockey lähti otteluun tasaisista peleistä huolimatta viisi tappiota niskassaan ilman ainuttakaan pistettä. RT-Kiekolla taas oli tuoreessa muistissa 1-8-tappio viimeisimmästä ottelustaan. Tasaväkisen illan päätteeksi RT-Kiekko vei täyden pistepotin maalivahtivuorossa olleen Miro Ristimäen toisen peräkkäisen nollapelin turvin. Loppunumerot 2-0.

Ensimmäinen erä oli hienoista RT-Kiekon hallintaa. GV-Hockey kulutti kolmesti jäähypenkkiä, mutta RT-Kiekon ylivoimapeli oli tehotonta. Erän ainoa maali syntyi ajassa 9:18, kun Mika Savolainen syötti maalin takaa ylös nousseelle puolustaja Eetu Väänäselle, joka tälläsi tutulla lujalla laukauksellaan suoraan syötöstä numeroiksi 1-0.

Toisessa erässä tilanteita luotiin molempiin päihin kenttää, mutta maaliluvut pysyivät harrastekiekossa harvinaisen pieninumeroisina. Erän alussa Pasi Tolppanen istui kakkosen kiinnipitämisestä, mutta RT-Kiekko selvitti alivoiman mallikkaasti. GV-Hockeyn vähämiehinen kokoonpano kutistui vielä yhdellä, kun Eero Heinänen otti erän puolessa välissä jo kolmannen jäähyn ottelussa ja sai suihkupassituksen. Tämän jälkeen syntyneessä tilanteessa RT-Kiekon ylivoimapeli viidellä kolmea vastaan oli kuitenkin tehotonta.

Kolmannen erän alun RT-Kiekko pelasi alivoimalla pakkikalustoon kuuluvien Pasi Tolppasen ja Osku Saarensillan istuessa jäähypenkillä. Myös GV-Hockeyn ylivoimapeli oli tehotonta, ja ottelu eteni loppuminuuteille RT-Kiekon 1-0-johtolukemissa. Vajaa minuutti ennen loppua GV-Hockey otti maalivahdin pois ja lähti hakemaan tasoitusmaalia kuudella viittä vastaan. Sami Sivula pisti lopun GV-Hockeyn pistehaaveille saattaen kiekon maaliin ajassa 44:12. RT-Kiekolle pisteet puhtaasti 2-0.

RT-tähdet:

*** Miro Ristimäki: Toinen nollapeli peräkkäin.

** Eetu Väänänen: Pakkikaluston aatelia molemmissa päissä kenttää. 1+0

* Mika Savolainen: Konkari pirteällä pelipäällä ja syöttö tärkeään voittomaaliin.

Tilastot:  http://www.tilastopalvelu.fi/ih/game/?season=&gameid=27135&lang=fi