22.11.2020 RT-Kiekko koronatauolle tappio niskassaan

RT-Kiekko – Parkcity Puckers 3-4

RT-Kiekko kohtasi aikuisten harrastetoiminnan keskeyttänyttä koronataukoa edeltäneessä viimeisessä kotiottelussaan Helsingin Puistolan ensimmäisen ja ainoan jääkiekkojoukkueen – Parkcity Puckersin. Ottelu päättyi vierasjoukkueen niukkaan 3-4-voittoon.

Vajaamiehinen Parkcity Puckers tuli ensimmäiseen erään hyvällä sykkeellä ja loi useita vaarallisia maalintekopaikkoja. Torjuntavuorossa ollut Miro Ristimäki esti hyvillä torjunnoillaan Puckersin vyörytyksen, mutta ajassa 6:14 liukas Lassi Pekkanen onnistui maalinteossa. RT-Kiekon tasoitus syntyi viisi minuuttia myöhemmin, kun Lauri Savolainen tälläsi Jouni Kolppasen ja Petri Kähkösen klapklap-syöttöjen päätteeksi numerot 1-1:een. Tasatilanteesta saatiin nauttia vain reilun minuutin ajan ennen kuin Puckersin toinen tehomies, Jari Martikainen iski erän päätösnumeroiksi 1-2 ajassa 12:52.

Toinen erä oli tasaista vääntöä, ja erässä nähtiin vain kaksi maalia. Pasi Salmela teki 2-2-tasoituksen ajassa 15:59 Eetu Väänäsen syötöstä. Vain kolme minuuttia tästä Puckersin tehomies Martikainen oli jälleen asialla ja kaatoi kylmää vettä kotijoukkueen niskaan. Erä 1-1, tulostaulu 2-3.

Kolmannessa erässä vierasjoukkue jaksoi 11 kenttäpelaajan voimin taistella kolmella kentällisellä pelannutta kotijoukkuetta vastaan täysillä ja yllättävällä tarmolla. Erän alkupuolella ajassa 35:52 RT-Kiekko onnistui kuitenkin tasoittamaan pelin Mika Härkösen osumalla. Syöttöpisteet 3-3-osumaan kirjattiin Pasi Salmelalle ja Janne Jääskeläiselle. Puckersin Martikainen oli kuitenkin päättänyt hakea pisteet Puistolaan ja laukoi väkisin lähietäisyydeltä voittonumerot 3-4 vain 22 sekuntia ennen päätössummeria.

RT-tähdet:

*** Mika Härkönen: Konkarilta vahvaa puurtamista ja tärkeä tasoitusmaali kolmannen erän alussa.

** Jarkko Peltola: Vuoden voimakkainta vääntöä maalinedustatilanteessa.

* Miro Ristimäki: Spagaattimaiset patjapelastukset estivät monta lisämaalia.

Tilastot:

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/game/?season=&gameid=27163&lang=fi