24.10.2021 Voittoputki sai jatkoa kotiluolassa

RT-Kiekko – JHPK 5-1

Etukäteen haastavaksi joukkueeksi tunnettu JHPK, eli oman ilmoituksensa mukaan ”Joku hel..tin pallokerho”, luisteli RT:tä vastaan Nordiksen illassa. Alkuun näyttikin pahalta, kun alle minuutin pelin jälkeen RT:n Jari ”Metu” Miettinen otti jäähyn koukkaamisesta. Onneksi alivoimasta selvittiin ja Miettinen kävi kuittaamassa tapahtuneen ajassa 3:39 viimeistelemällä RT:n avausmaalin. Syöttöpisteet saman ketjun muille hyökkääjille Sami Sivulalle ja Konsta Aaltoselle. Erän lopulla sama ketju oli taas pahanteossa. Tällä kertaa viimeistelijänä toimi Aaltonen, Sivulan ja Miettisen syötöstä. Erätauolle luisteltiin RT:n johtaessa 2-0.

Toisessa erässä ei juuri tilastomerkintöjä tullut, ja peli aaltoili päädystä päätyyn. RT:n Miro Ristimäki piti maalinsa puhtaana, mutta erän lopulla vastustajan maalivahti joutui taipumaan kolmannen kerran, kun Sampo Oksama maalasi Pasi Salmelan ja Aleksi Rotkon syötöstä.

Kolmannen erän alkuun tuli RT:lle pieni musta hetki. Pitkäksi venyneen vaihdon päätteeksi JHPK pääsi kaventamaan tilanteeksi 3-1. Kuitenkin minuutti tästä eteenpäin kävi Toni Kaurahalme viemässä RT:n taas kolmen maalin johtoasemaan hienolla yksilösuorituksellaan. Loppuerästä RT:lle tuli vielä pari turhaa jäähyä, mutta vastustaja ei päässyt niiden aikana iskemään ja aloittamaan takaa-ajoa. Pasi Salmela kävi vielä kaunistelemassa loppunumeroiksi 5-1 Pekka Saarisen syötöstä. Pisteet jäivät ansaitusti Nordikselle, ja RT-Kiekko johtaa näin ollen sarjaa kolmen pelin jälkeen saldolla 3-0-0 ilman pistemenetyksiä.

RT-tähdet:

*** Miro Ristimäki: Oivallista peliä, vaikka joutuikin vajaakuntoisena paikkaamaan nopealla aikataululla

** Jari Miettinen: Hyvällä pelipäällä ykköskentän laidalla viilettänyt puheenjohtaja, pisteet 1+1

* Konsta Aaltonen: Ykköskentän toinen laita pistein 1+1

Tilastot:

http://tulospalvelu.leijonat.fi/game/?season=&gameid=30922&lang=fi