26.10.2021 RT-Kiekon konkareille historian ensimmäinen voitto

RT-Kiekko S50 – Voima-Kissat 3-2

RT-Kiekon S50-joukkue aloitti kotipelien sarjansa tiistai-iltana Matinkylän viileähkön harjoitushallin kakkoskaukalossa. Valitettavasti kauan odotettu pääsy uutuuttaan kiiltävään Ilmatar Areenaan viivästyi taas viikolla. Karut olosuhteet eivät kuitenkaan vaikuttaneet lamaannuttavasti joukkueen tekemisiin, vaan myöhemmin tulevaisuudessa kirjoitettavaan historiikkiin saatiin taas uutta materiaalia. Joukkue nimittäin saavutti ensimmäisen voittonsa heti toisessa ottelussaan!

Ottelu eteni vähämaalisena, ja hermostuneisuus paistoi molempien joukkueiden otteista. Ensimmäistä maalia saatiin odottaa aina ensimmäisen erän viimeiselle minuutille asti, kun loistavan klap-klap-kuvion jälkeen RT:n Ari ”Arska” Näätänen pääsi sivaltamaan joukkueen 1-0-johtoon. Avustajina toimivat Petteri Putkiranta ja Mika Savolainen. Arskan edellisestä RT-maalista olikin jo ehtinyt vierähtää muutama vuosikymmen!

Toisessa ja kolmannessa erässä molemmat joukkueet pystyivät kertaalleen maalintekoon. RT-Kiekon maalit taiteilivat Mika Härkönen (2-1) ja Kari Kuittinen (3-1) syöttäjinään Juha Laine ja Aleksi Rotko. Kolmen erän jälkeen näyttivät hallin digitaaliset numerot näyttötaululla 3-2. Hyvinkäältä asti pelaamaan saapuneen vastustajan kiri ei riittänyt kuin yhteen kavennusmaaliin, ja Voima-Kissat joutui näin ollen poistumaan kotimatkalleen niukan tappion myötä. RT-Kiekon voiton takeina olivat vahva puolustus, harkittu ohjauspeli, vastaiskut ja Jyrki Lepomäen eleetön, mutta tehokas torjuntyöskentely.

Sarja jatkuu RT-Kiekon S50-joukkueen osalta ensi viikon tiistaina 2.11.2021 Matinkylässä Stadin Staroja vastaan, ja toivottavasti silloin jo kirkkaammissa valoissa uudessa Olympia-kaukalossa!