2.11.2021 Ikämiehet korkkasivat Ilmatar Areenan

RT-Kiekko S50 – Stadin Starat 3-10

RT-Kiekon S50-ryhmä sai karun muistutuksen ylemmän seniorisarjan tasosta ensimmäisessä kotiottelussaan Matinkylän uudessa jääurheilukeskuksessa. Kotipeli upouuden Ilmatar Areenan Olympia-”lentokentällä” päättyi vierasjoukkue Stadin Starojen voittoon loppunumeroin 3-10.

Peliin lähdettiin jälleen kerran vajaamiehisenä usean RT-soturin ollessa pois vahvuudesta. Ottelu alkoi RT-Kiekon kannalta oivallisesti, kun ajassa 3.06 kotijoukkueen Petteri Putkiranta skoorasi hieman onnekkaasti Aleksi Rotkon passista tilanteeksi 1-0. Ensimmäisen maalin jälkeen seurasi todellinen tehohetki, kun RT-Kiekko tehtaili runsaassa kolmessa minuutissa kolmesti! Ensin Putkiranta toistamiseen ilman syöttäjää (2-2) ja sitten Juha Laine Pasi Tolppasen ja Mika Härkösen syötöistä (3-2).

Koko ensimmäinen erä pysyi tasaisena, ainakin maalien suhteen, kun erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 3-3. Toisesta ja kolmannesta erästä ei sitten oikeastaan jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Vastustaja oli tällä kertaa kokonaisuutena liian kova. RT-Kiekon alkuperäiskalustoon kuuluva maalivahti Timo Rautanen pelasi ensimmäisen ottelunsa S50-sarjassa ja teki mitä oli tehtävissä pitäen lopputuloksen siedettävänä. Torjuntoja Rautaselle kertyi peräti 42 kappaletta!

RT-Kiekon konkarijoukkueen sarja jatkuu torstaina 11.11.2021 Kauniaisissa.