11.11.2021 Vajaalukuinen ikämiesjoukkue taisteli mutta taipui Kauniaisissa

GrIFK – RT-Kiekko S50 9-1

Torstain myöhäisillassa pelattiin RT-Kiekon ikämiesjoukkueen sarjaottelu Grankulla IFK:ta vastaan Kauniaisissa. Totuttuun tapaan RT ei saanut aivan täyttä kokoonpanoa liikkeelle, mutta asiaa korjattiin entistäkin tuimemmalla taisteluilmeellä. Kokoon oli tällä kertaa saatu kaksi täyttä ketjua maalivahti Jyrki Lepomäen eteen.

Ensimmäinen erä vaikutti hyvältä, ja RT siirtyikin jopa ansaitusti 0-1-johtoon Pasi Tolppasen maalilla ajassa 11:31. Syötön maaliin antoi paluun sairastuvalta tehnyt Saku Harjunpää. Maalipaikkojen suhteen RT hallitsi erää, mutta muuten peli oli tasaista. Toinen erä oli samakaltaista tasaista vääntöä, mutta RT ei vain saanut paikoista sisään. Sen sijaan vastustaja käytti saamansa paikat hyödyksi ja vei toisen erän lukemin 4-0. Näin ollen peli oli kahden erän jälkeen kotijoukkueelle 4–1.

Kolmannessa erässä RT:n materiaalin kapeus alkoi jo näkyä otteissa. Erän alussa jaksettiin vielä taistella ja saatiinkin kiekkoa vastustajan maalille, mutta tolppia lähemmäs ei tällä kertaa päästy. 32 minuutin kohdalla GrIFK pääsi iskemään pelin jo 5-1:een. Erän viisi viimeistä minuuttia olivat katastrofaalisia RT:n kokeneille ja lähes kaiken nähneille pelaajille. Voimat oli kulutettu loppuun, ja vastustaja onnistui latomaan vielä neljä maalia kaikkensa kentälle jättäneen vierasjoukkueen verkkoon. RT lähetettiin lopulta kotimatkalle lukemin 9-1.