8.2.2022 Ikämiehille kylmää kyytiä koronatauon jälkeen

RT-Kiekko S50 – GrIFK 3-13

RT-Kiekon S50-ikämiesjoukkue palasi koronatauolta kotikaukaloonsa, Espoon Ilmatar Areenalle, tiistaina 8.2.2022. Koronaviruspandemian aiheuttaman pitkän huilin jälkeen RT-Kiekon pukukopissa oli vielä ennen ottelua suuren urheilujuhlan tuntua, mutta Kauniaisista vieraaksi saapunut GrIFK pilasi tunnelman totaalisesti ja vei selittelyä kaipaamattomin numeroin täyden pistepotin.

Ottelun ensimmäisessä erässä haettiin vielä tuntumaa kiekkoon, ja RT-Kiekko johti ottelua erätauolle tultaessa luvuin 2-1. Toisessa erässä GrIFK meni kuitenkin menojaan. Kiekko liikkui nopeasti ja vihreäpaitaiset harmaaparrat pitivät RT:n konkareita pilkkanaan näyttävillä syöttökuvioilla. ”Grani” takoi toisessa erässä peräti kahdeksan maalia RT:n jäädessä seisovin jaloin nollille – peli oli käytännössä pelattu.

Kolmas erä oli enää pelailua, jossa vastustaja tyylitteli tulostaululle tylyt loppunumerot 3-13. GrIFK:n kiekollista osaamista kuvaa hyvin se, että yhdeksään joukkueen maaliin merkittiin kaksi syöttäjää.