9.2.2022 Edustusjoukkue jäi paluuottelussa pisteittä

Karjut – RT-Kiekko 3-1

Keskiviikkoillan myöhäisottelussa RT vieraili Salmisaaren urheilu- ja liikuntapyhätössä Karjujen vieraana. Kovavauhtinen ottelu oli molemmille ensimmäinen pitkään aikaan. Vastustajalla oli kokoonpanossa nuori pelaaja, jonka kanssa RT:n kokeneemmilla puolustajilla oli välillä hieman haasteita. Painoihan heillä jaloissaan myös edellisen illan S50-sarjan ottelu. Välillä ei ehditty edes kunnolla koukkaamaan.

Siitä huolimatta ottelu oli varsin tasainen ja molemmilla oli hyvä maalipaikkoja. Niistä vastustaja sai hyödynnettyä ensimmäisessä erässä kaksi RT:n Osku Saarensillan tekemää yhtä maalia vastaan. RT:n maalin syöttäjänä toimi Pasi Salmela. Ensimmäisessä erässä ei muita tilastomerkintöjä. Toisen erän ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi vastustajan 3-1-maali. Muuten peli jatkui vauhdikkaana ja kaikki oli vielä avoinna ennen viimeistä erää.

Kolmannessa erässä peli siirtyi RT:n haltuun eikä Karjut enää päässyt kunnolla hyökkäämään. RT:llä oli monta hyvää pyöritystä hyökkäyspäässä, mutta maaleja ei saatu tehtyä. Erän lopussa RT haki tasoitusta ottamalla maalivahdin pois, mutta takaa-ajo päättyi Jouni Ahvenvaaran kaksiminuuttiseen. Pisteet jäivät Karjuille Salmisaareen.

RT-tähdet:

*** Osku Saarensilta: Maali ja hyvää tekemistä muutenkin

** Pasi Salmela: Syöttö ja hyökkäyspelin pyörittäjä

* Aleksi Rotko: Takakentän lukko ja joukkueen hengenluoja

Tilastot:

http://tulospalvelu.leijonat.fi/game/?season=&gameid=30991&lang=fi