3.3.2022 Aika loppui kesken ikämiesten loppukirissä

GrIFK – RT-Kiekko S50 14-2

RT-Kiekon S50-ikämiesjoukkueen vieraspelimatka suuntautui torstaina pääkaupunkiseudun ”gallialaiseen kylään”, Kauniaisiin. Prime time -aikaan ennen puolta yötä pelattuun otteluun RT sai haalittua vajaalukuisen, mutta loistavalla pelihuumorilla varustetun, yhdeksän kenttäpelaajan kokoonpanon.

Ottelun viimeinen erä oli tasaista vääntöä. RT-Kiekon aggressiivisen huomaamaton myötäkarvauspeli oli syönyt kotijoukkueen jalat kahdessa ensimmäisessä erässä, ja RT:n hyökkäykset vyöryivät vaihdosta toiseen vihreäpaitaisen kotijoukkueen maalille. Maalipaikkoja luotiin aktiivisesti ja kehikot kilahtelivat useaan otteeseen. Lopulta GrIFK vei kuitenkin erän nimiinsä numeroin 3-2.

Hyvästä nousujohteisesta viimeisestä erästä huolimatta RT-Kiekon veteraanien loppukiri jäi Kauniaisissa pahasti kesken. GrIFK:n kahden ensimmäisen erän aikana saavuttama 11 maalin etumatka oli sittenkin RT:n ikämiehille tällä kertaa liikaa.