14.3.2022 Ikämiehet palasivat täyteen peliaikaan

TuusKi Mustat – RT-Kiekko S50 11-1

RT-Kiekon S50-ikämiesjoukkue kohtasi maanantaina 14.3. tuusulalaisen TuusKi Mustat -joukkueen jo toistamiseen viikon sisällä. Kotikentällä viime viikon tiistaina pelattu ottelu keskeytettiin ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun taululla oli pesäpallolukemat. Hyrylän urheilupyhätössä pelattuun otteluun RT palasi sisuuntuneena ja kesti kaukalossa täydet 45 minuuttia.

RT lähti otteluun uudella ilmeellä ja kokoonpanokin oli edellisestä kohtaamisesta kasvanut täyteen kahteen kentälliseen. Vaikka Hyrylän illassa numerot olivat tälläkin kertaa selkeähköt, oli koitoksessa paljon hyvää. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli vielä tiukasti 1-0, joukkue kesti tällä kertaa täyden peliajan ja loi maalintekotilanteita uudella ilmeellä. Seniorikaartin ainokaisen iski aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan oleva Ari Näätänen tulisella one-timerilla.