17.3.2022 Ikämiehet pelireissulla Porvoossa

Toldboys – RT-Kiekko S50 7-3

Pikkupaikkakunnalla alkoi torstai-ilta hiljentyä, kun kaksi kentällistä RT:n pelaajia kokoontui pukuhuoneeseen valmistautumaan myöhäisillan otteluun porvoolaisia isäntiä vastaan. Porvoon yössä ei ilmeisesti ollut muuta samanaikaista huumaa, sillä katsomoon oli kerääntynyt kauden ennätysyleisö. Peräti kuusi katsojaa, joista osa tosin oli toimitsijaboxissa.

RT lähti samalla taktiikalla kuin tiistain pelissä Tuusulassa. Tiukka keskialueen trap ja isketään vastaiskuilla. Taktiikka toimi ja peli oli tasainen. Molemmille syntyi hyvin maalipaikkoja. RT pystyi jopa paikoin rakentamaan ja hallitsemaan peliä.

Ratkaisuksi muodostui kuitenkin maalipaikkojen hyödyntäminen. RT:n tehokkuus oli hukassa ja hyvistäkään paikoista ei oikein saatu maalia tehtyä. Toldboys oli taas kurja isäntä ja käytti annetut maalipaikat tehokkaasti hyväkseen. Hyvä peli RT:ltä, mutta ei kakkua. Pisteet jäivät 7-3-lukemin Toldboysille Porvooseen.