29.3.2022 Senioreilla superkompensaatiota ilmassa

RT-Kiekko S50 – Toldboys 2-4

RT-Kiekon S50-joukkueen raskaan peruskuntokauden jäljiltä odotetusta superkompensaatiosta nähtiin orastavia merkkejä tiistai-illan kotiottelussa porvoolaista Toldboysia vastaan. Läpi kauden ylempää viisikymppisten sarjaa vastahakoisen innokkaasti tahkonnut RT:n veteraanijoukkue taipui Ilmatar Areenalla lopulta niukasti 2-4-lukemin. Lopputulos enteilee ikämiesten kohinalla nousseen kevätkunnon huipentumaa, mutta saavutettiinko se sittenkin liian myöhään? Sarjapelejä kun on jäljellä enää kaksi kappaletta.

Varsinaisesta pelistä jäi jälkipolville kerrottavaksi ainoastaan ottelun hienoin osuma. Toisen erän viime minuuteilla joukkueen kapteeni Kim Ruokonen nousi puolustajan paikaltaan hyökkäyksen avuksi ja karvasi tuulispäänä kiekon vastustajan kenttäpäädyssä. Hallitun kiekonriiston jälkeen Ruokonen siirsi kiekon takamiehen paikalle Mika Savolaiselle, joka jatkoi sen namupassilla vasempaan laitaan maalin edustalle räyhäkkäästi nousseelle Saku Harjunpäälle. PAM! Harjunpään raudanluja tälli suoraan syötöstä painui Porvoon mitalla verkon perukoille. RT-Kiekko siirtyi tällä upealla osumalla 2-1-johtoon, mutta Toldboys otti armotta omansa ja teki ottelussa vielä kolme maalia.