5.4.2022 Stadin starat stikkasivat ikikset kohti kesälomaa

RT-Kiekko S50 – Stadin Starat 1-12

RT-Kiekon S50-ikämiesjoukkueen kauden toiseksi viimeinen sarjaottelu pelattiin senioreiden kotipyhätössä, Matinkylän Ilmatar Areenalla. Ottelun käsikirjoitus noudatteli yli viisikymppisten sarjan kotijoukkueelle yksitoikkoista linjaa. Stadin Starat ottivat omansa häikäilemättä ja täysin kunnioittamatta RT:n neitsytkautta sarjassa.

Starojen kokoonpanossa yksi pelaaja oli RT-Kiekolle liikaa. Nopeajalkainen ja pehmeäkätinen Miikka Korja tikkasi tehot 6+3 neurokirurgin tarkkuudella ja jätti RT-Kiekon tehottomaksi kuin sairaalasängyssä makaavan potilaan. Tylyistä loppulukemista huolimatta joukkueen huumori kesti koronaviruksen erikoiseksi tekemän kauden. RT:n ainokaisen iski konkari Kari Kuittinen.

RT-Kiekon kevätkokouksen nautinnollisinta sisältöä tulee varmasti olemaan vilkas keskustelu S50-ikämiesjoukkueen tulevaisuudesta. Syksyllä nähdään, millaiseen ratkaisuun päädyttiin ja missä sarjassa nestorit jatkavat kohti uusia RT-seikkailuja. Mutta sitä ennen pelataan vielä kauden päätösottelu.