5.12.2022 Gubbarnat tyly isäntä konkareille

GrIFK GG – RT-Kiekko S50 4-2

Itsenäisyyspäivän aattona pelatussa ikämiesten S50-sarjan ottelussa vastustaja länsirintamalta ei antanut armoa RT-Kiekon veteraaneille, kun GrIFK Gamla Gubbarna vei täyden pistepotin Kauniaisissa.

Ottelu pelattiin tasaisen vajaalukuisin kokoonpanoin, sillä kumpikaan joukkueista ei ollut saanut muonavahvuuteensa kahta kentällistä enempää pelaajia. Kauniaisten vanhat parrat hallitsivat ottelua alusta alkaen ja pyörittivät ensimmäisessä erässä jo turvallisen tuntuiset 3-0-johtolukemat RT-Kiekon aggressiivisen seisovasta ”poteropuolustuspelistä” huolimatta. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Panu Hartikainen sekä Stefan Finne kahdella osumallaan.

Toinen erä oli hieman yllättäen RT-Kiekon. Gubbarnat pyörittivät peliä hyökkäysalueella, mutta erävoitto RT:lle 1-2. RT:n maalihanat avasi Kari Kuittinen Saku Harjunpään syötöstä ja 4-2-kavennuksesta vastasi Harjunpää itse. RT:n maalien välissä Granin Heikki Kajaties onnistui kerran.

Viimeisessä erässä ei enää maaleja nähty. Parhaat maalipaikat luotiin ottelun viime hetkillä RT:n pelatessa kuudella kenttäpelaajalla ilman sarjakauden aloittanutta konkarimaalivahti Timo Rautasta. Lopputulos selityksiä kaipaamatta GrIFK GG:n hyväksi 4-2.