15.12.2022 Ottelu sarjajohtajaa vastaan ei mennyt putkeen

Reds – RT-Kiekko S50 15-4

RT:n seniorit saivat otteluun mukaan niukasti täydet kaksi kenttää, kun Pasi Salmela ilmoittautui mukaan alle 30 minuuttia ennen kiekon tippumista jäähän. Vastustajallakaan ei juuri enempää ollut pelaajia, mutta siitä huolimatta peli toi mieleen viime kauden ylemmän sarjan. Sen verran vastaantulijana RT-Kiekko oli. 

Ensimmäisen erän tulos 4-1 lupaili jotenkin vielä tasaista peliä. Salmela vastasi RT:n maalinteosta. Syöttäjinä Janne Seeste ja Kari Kuittinen. Toinen erä meni vastustajalle 7-3. RT:n maaleista vastasivat Petri Kähkönen, Mika Savolainen ja Kuittinen. Tähänastisesta tuloksesta voitiin jo olla ylpeitä, sillä vastustajan verkkoon oli tehty tässä vaiheessa kautta vain alle yksi maali ottelua kohden. RT-Kiekon seniorit antoivat heille siis kovimman vastuksen tähän mennessä. 

Loppupelistä ei juuri muuta mainittavaa jäänyt kuin Ari Näätäsen vakuuttava aloitusmenestys, joka oli tasan 100 %. Varsinkin Näätäsen toisen erän 100-0-aloitusvoitto oli huikea ja samalla myös Näätäsen ainoa aloitus tässä ottelussa. Lopputulos 15-4 ei jättänyt sijaa selittelyille tai jossitteluille. RT:n seniorit lähtivät leuka rinnassa kohti seuraavia otteluita.