28.3.2023 Seniorit päättivät kauden tyylipuhtaasti

RT-Kiekko S50 – PipoViikingit 9-0

RT-Kiekon S50-joukkueen toinen kausi ”Pojat 50+”-sarjassa päättyi puhtaaseen 9-0-voittoon PipoViikingeistä kotiluolassa Espoon Ilmatar Areenalla. Ansiokkaasti joukkueen pelaajavalmentajana koko kauden toiminut Aleksi Rotko kehotti jo ottelun alun tsemppihuutojen yhteydessä joukkuetta pitämään hauskaa kauden viimeisessä pelissä. 

Kolmella hyökkäysketjulla ja kahdella pakkiparilla pelanneet RT-Kiekon veteraanit vyöryttivät peliä alusta alkaen, ja jo ensimmäisessä erässä tulostaululle lyötiin 3-0-numerot. Toisessa erässä RT-Kiekko lisäsi johtoaan yhdellä maalilla 4-0:aan ja viimeisessä erässä iloteltiin vielä viisi osumaa lisää. Kotijoukkueen tehomiehinä hääri oivalliseen kevätkuntoon päässyt tutkapari Saku Harjunpää (1+2) ja Mika Savolainen (2+1). Myös RT-Kiekon pakkikalusto osoitti viimeisessä ottelussa olevansa täyttä betonia kapteeni Kim Ruokosen (1+2) johdolla. 

Hauskanpidoksi kauden päätös todellakin muodostui, eikä paremmasta joukkueesta jäänyt epäselvyyttä. Illan kruunasi isäntien maalia vartioineen Esa Hytösen nollapeli.